Nëntor 2022

  • Vendim Nr. 51 datë 14.11.2022 Për miratimin e kritereve për pozicionet e punës
  • Vendim Nr. 52 datë 14.11.2022 Për miratimin e orëve të punës të kryera në ditët e pushimit për personelin ndihmës akademik
  • Vendim Nr. 53 datë 14.11.2022 Për shtesa në detajimin e të ardhurave
  • Vendim Nr. 54 datë 14.11.2022 Për miratimin e shlyerjes së diferencës së tarifës, për vazhdimin e regjistrimit të moduleve të trajnimeve
  • Vendim Nr 55 datë 30.11.2022 Për miratimin e dokumentacionit,për përfitimin e bursës ose përjashtimit nga tarifa e shkollimit për studentët e ciklit të parë dhe përjashtimit nga tarifa e shkollimit 50% për studentët e ciklit të dytë, për vitin akademik 2022-2023
  • Vendim Nr. 56 datë 30.11.2022 Për miratimin e pagesës sipas strukturës dhe kategorive përkatëse

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *