Dhjetor

 • Vendim Senati Nr. 100, datë 09.12.2022 Për ndryshime në strukturën organizative e analitike të UST
 • Vendim Senati Nr. 101 datë 09.12.2022 Për ndryshime në strukturën mësimore të vitit akademik 2022-2023 në programin profesional Trajner i Pregatitjes Fizike
 • Vendim Senati Nr. 102 datë 09.12.2022 Për shtesa në Vendimin e Senatit Nr. 44 datë 26.04.2022
 • Vendim Senati Nr. 103 datë 09.12.2022 Për miratimin e hapjes së programit të studimit në Ciklin e Dytë Master Profesional në Rehabilitim Fizioterapeutik në Sport në FSHR
 • Vendim Senati Nr. 104 datë 09.12.2022 Për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit të Promovimit të Personelit Akademik të UST
 • Vendim Senati Nr. 105 datë 09.12.2022 Për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Etikës nga Njësite Kryesore dhe Këshilli Studentor
 • Vendim Senati Nr. 106 datë 09.12.2022 Për miratimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Shoqatën Shqiptare të Fizioterapistëve
 • Vendim Senati Nr.107 datë 21.12.2022 Për miratimin e RAPORTIT VJETOR 2022
 • Vendim Senati Nr.108 datë 21.12.2022 Për miratimin e propozimit të FSHR për praktikat mësimore profesionale
 • Vendim Senati Nr.109 datë 21.12.2022 Për miratimin e marrëveshjes UST – BABES BOLYAI RUMANI
 • Vendim Senati Nr.110 datë 21.12.2022 Për miratimin e rinovimit të marrëveshjes UST – SPITALI UNIV.TRAUMES
 • Vendim Senati Nr.111 datë 21.12.2022 Për miratimin e rinovimit të marrëveshjes UST – AUREL VLAICU RUMANI
 • Vendim Senati Nr.112 datë 21.12.2022 Për hapjen e thirrjes për kandidimin për anëtarin student në Senatin Akademik
 • Vendim Senati Nr.113 datë 21.12.2022 Për hapjen e thirrjes për kandidimin për anëtarin student në Komis. Kërk. Projekt Botimeve Shkencore
 • Vendim Senati Nr.114 datë 29.12.2022 Për shpalljen “Vit Jubile” të vitit 2023 si vit i 65 – vjetorit të themelimit të Universitetit të Sporteve të Tiranës

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *