Emër, Mbiemër

Elton Shaba

Pozicioni

Drejtor i Menaxhimit të Objekteve Sportive dhe Shërbimeve

Detyrat

Detyrat e drejtorit

CV

CV e drejtorit

Celular

0674027799

E-mail

eshaba@ust.edu.al

Orari i pritjes -> E hënë 10.00 – 12.00 E enjte 10.00 – 12.00

  • Njoftim
  • Kërkesë e një grupi amator për rezervimin e një fushe në “Sallën e Lojrave”
  • Kërkesë e një institucioni/kompani për rezervimin e një fushe në “Sallën e Lojrave”
  • Kërkesë për rezervimin e një fushe tenisi
  • Formular për rezervimin e një fushe në “Sallën e Lojrave” (1 seancë)
  • Formular për rezervimin e fushës së minifutbollit (1 seancë)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *