Emër, Mbiemër

Majlinda Mahmuda

Pozicioni

Kryetar i Degës së Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve

Detyrat

Detyrat e kryetarit

CV

CV e kryetarit

Celular

0674091430

E-mail

mmahmuda@ust.edu.al

Orari i pritjes -> Çdo ditë (E hënë – E premte) 13.00 – 15.00

TESTET PRAKTIKE – VITI AKADEMIK 2016-2017

Kartela individuale për pranimin e studentëve në UST – VITI AKADEMIK 2016 – 2017

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *