Uncategorized

Drejtoria e Menaxhimit të Objekteve Sportive dhe Shërbimeve

  Emër, Mbiemër Elton Shaba Pozicioni Drejtor i Menaxhimit të Objekteve Sportive dhe Shërbimeve Detyrat Detyrat e drejtorit CV CV e drejtorit Celular 0674027799 E-mail eshaba@ust.edu.al Orari i pritjes -> E hënë 10.00 – 12.00 E enjte 10.00 – 12.00 Njoftim Kërkesë e një grupi amator për rezervimin e një fushe në “Sallën e Lojrave” …

Drejtoria e Menaxhimit të Objekteve Sportive dhe Shërbimeve Read More »