Njoftime

NJOFTIM mbi “PRAKTIKËN PËR PËRJASHTIMIN NGA PAGESA E TARIFËS SË SHKOLLIMIT”

Njoftohen të gjithë studentët të tërheqin formularët “PRAKTIKË PËR PËRJASHTIM NGA PAGESA E TARIFËS SË SHKOLLIMIT” pranë Zyrës së Protokollit ose në sitin zyrtar të Universitetit të Sporteve të Tiranës www.ust.edu.al rubrika Studenti/Njoftime. Dokumentacioni i përgatitur sipas formularit përkatës duhet të dorëzohet nga vetë studenti në Rektorat – Zyra e Protokollit deri në datën 30.11.2015. …

NJOFTIM mbi “PRAKTIKËN PËR PËRJASHTIMIN NGA PAGESA E TARIFËS SË SHKOLLIMIT” Read More »

Njoftim mbi proçedurat e aplikimit për pedagogë të jashtëm në UST

Universiteti i Sporteve të Tiranës shpall proçedurat e aplikimit për pedagogë të jashtëm për vitin akademik 2015-2016 në të dyja fakultetet e tij sipas departamenteve përkatës. Sipas urdhërit Nr. 9 Datë 05.10.2015, Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes shpall proçedurat e aplikimit për pedagogë të jashtëm për vitin akademik 2015-2016: Njoftimi Kërkesa Sipas urdhërit Nr. 10 …

Njoftim mbi proçedurat e aplikimit për pedagogë të jashtëm në UST Read More »

NJOFTIM!

Njoftohen studentët e vitit të parë dhe të dytë të ciklit të parë të studimeve (Bachelor) si edhe studentët e ciklit të dytë të studimeve (Master Profesional/Master Shkencor) që formularin e pagesës së tarifës së shkollimit duhet ta printojnë nga hapësira didaktike elektronike e Universitetit të Sporteve të Tiranës. Për të printuar formularin klikoni këtu. …

NJOFTIM! Read More »

THIRRJE PËR PROJEKT-PROPOZIME TË PËRBASHKËTA KËRKIMORE SHKENCORE

Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit (AKTI) në bashkëpunim me TUBITAK, Turqi, në kuadër të Protokollit për Bashkëpunim Shkencor dhe Teknologjik midis Republikës së Shqipërisë dhe Turqisë, paraqesin Thirrjen për projekt-propozime të përbashkëta kërkimore shkencore për periudhën 2015- 2016. Për më shumë vizitoni linkun www.akti.gov.al.

THIRRJE PËR PROJEKT-PROPOZIME TË PËRBASHKËTA KËRKIMORE SHKENCORE

Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit (AKTI) në bashkëpunim me TUBITAK, Turqi, në kuadër të Protokollit për Bashkëpunim Shkencor dhe Teknologjik midis Republikës së Shqipërisë dhe Turqisë, paraqesin Thirrjen për projekt-propozime të përbashkëta kërkimore shkencore për periudhën 2015- 2016. Për më shumë vizitoni linkun www.akti.gov.al.

Njoftime

*Njoftim mbi miratimin e bursave. Për më tepër klikoni këtu. *Njoftim mbi studentët që janë përjashtuar nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2016-2017. Për më tepër klikoni këtu. *Njoftim mbi aplikimet në Programin e Fondit të Ekselencës për vitin akademik 2017-2018. Për më tepër klikoni këtu. *Formulari mbi praktikën e përjashtimit nga pagesa e …

Njoftime Read More »