Evente

Workshop-in me Mjeshtren Ndërkombëtare të Pilates Zj. Gerda Dida Ergul

Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit nën kujdesin e Dekanit Prof.As.Dr. Agron Kasa si dhe të Lektorit Dr. Robert Çitozi organizoi në datën 28.01.2013 Workshop-in me Mjeshtren Ndërkombëtare të Pilates Zj. Gerda Dida Ergul, e cila pas takimit me Rektorin e UST Prof. Dr. Vejsel Rizvanolli përcolli tek studentet si nga ana teorike dhe ajo …

Workshop-in me Mjeshtren Ndërkombëtare të Pilates Zj. Gerda Dida Ergul Read More »

Vizita e Ministrit të Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Azerbaixhanit Z. Azad Rahimov

Në bashkëpunim me Ministrinë tonë të Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Ministri i Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Azerbaixhanit Z. Azad Rahimov në datën 29.01.2013 vizitoi Universitetin e Sporteve të Tiranës. Gjatë takimit që u zhvillua pranë Sallës së Mbledhjeve me Rektoratin e UST, Rektori Prof.Dr. Vejsel Rizvanolli bëri një prezantim të historikut dhe zhvillimit …

Vizita e Ministrit të Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Azerbaixhanit Z. Azad Rahimov Read More »

Vizita e delegacionit të Universitetit të Sporteve të Pekinit në UST

  Një delegacion i Universitetit të Sporteve të Pekinit i përbërë nga Zv/Presidenti Z.Jian Chi, Profesori Z.YIfan Lu dhe Zv/Drejtoresha e Marrëdhenieve me Jashtë Znj.Mei Dong vizituan në datat 26-28 Shkurt 2013 Universitetin e Sporteve të Tiranës. Qëllimi i kësaj vizite ishte vendosja e marrëdhenieve dy palëshe midis dy institucioneve si dhe mundësia e bashkëpunimit …

Vizita e delegacionit të Universitetit të Sporteve të Pekinit në UST Read More »