Një delegacion i Universitetit të Sporteve të Pekinit i përbërë nga Zv/Presidenti Z.Jian Chi, Profesori Z.YIfan Lu dhe Zv/Drejtoresha e Marrëdhenieve me Jashtë Znj.Mei Dong vizituan në datat 26-28 Shkurt 2013 Universitetin e Sporteve të Tiranës. Qëllimi i kësaj vizite ishte vendosja e marrëdhenieve dy palëshe midis dy institucioneve si dhe mundësia e bashkëpunimit në fushën sportive e atë kërkimore shkencore. Pas takimit me Rektoratin e UST dhee vizitës së ambjentet dhe laboratoreve të universitetit, Profesori Yifan Lu zhvilloi një leksion për studentët.

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *