BORDI I AKREDITIMIT të Agjensisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë akreditoi për 6 VJET këto programe studimi të UNIVERSITETIT TË SPORTEVE TË TIRANËS :

  • Bachelor në “SHKENCAT E LËVIZJES” / Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes – Vendimi nr.29 datë 14/05/2020
  • Bachelor në “FUSHAT E VEPRIMTARISË FIZIKE, TË SHËNDETIT DHE TË REKREACIONIT” / Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit – Vendimi nr.30 datë 14/05/2020
  • Master Profesionale “MËSUESI NË EDUKIM FIZIK E SHËNDETËSOR NË ARSIMIN PARAUNIVERSITAR” / Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes – Vendimi nr.31 datë 14/05/2020

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *