Vendim Senati Nr.8 i datës 22.01.2021 Për miratimin e kritereve të pranimit të studentëve në programet e studimit të Ciklit të Parë “Bachelor” dhe Ciklit të Dytë “Master Profesional” dhe “Master Shkencor” pranë FVFR, FSHL dhe FSHR për Vitin Akademik 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *