1. Dega e Informacionit Studentor dhe Rregjistrimeve brenda datës 22-23 Shtator 2019 shkarkon nga Portali U-Albania listën e aplikantëve që do konkurojnë për fazën e dytë të konkurimit  dhe ia përcjell FVFR-së.
  1. Data e regjistrimit të aplikantëve për raundin e dyte të konkursit të pranimeve për vitin akademik 2019-2020 në FVFR të jetë 24 Shtator 2019, nga ora 900-1600 (aplikantët para se të bëjnë pagesën të verifikojnë emrin në listat e afishuara në UST).
  1. Dokumentat që duhet te ketë kandidati për regjistrim për konkurs do të jenë:
  1. Të dhënat për Rregulloren e konkursit, testeve praktike, kartelës mjekësore dhe fatura e tarifës  konkurimit gjënden në faqen zyrtare të UST.
  1. Data e raundit të dytë të konkursit praktik në FVFR të jetë 25 Shtator 2019.
  1. 26 Shtator 2019 Dega e Informacionit Studentor dhe Rregjistrimeve afishon dhe publikon listën e renditjes së aplikantëve duke përdorur si  element identifikues vetëm  ID e tyre të maturës. Ngarkohet një kopje elektronike  e këtyre listave në portalin U-Albania.
  1. 30 Shtator – 1 Tetor 2019 është faza e parë e regjistrimit të fituesve.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *