Urdhër Nr. 544 Prot. dt.15.09.2022 për Riorganizimin e Programit të studimit të Ciklit të dytë nga Master Profesional në “Mësuesi në Edukimin Fizik e Shëndetësor në Arsimin Parauniversitar” në Master i Shkencave në “Mësuesi në Edukimin Fizik dhe Shëndetësor” në Universitetin e Sporteve të Tiranës. Për më tepër klikoni këtu .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *