Mbështetur në Vendimin e Rektoratit Nr. 155 datë 06.11.2019 “Mbi shpalljen e konkursit për personel akademik me kohë të pjesshme për Vitin Akademik 2019 – 2020 në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit”, njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar që duan të aplikojnë për personel akademik me kohë të pjesshme (pedagog të jashtëm), se duke filluar nga data 06.11.2019 deri më 12.11.2019, duhet të dërgojnë më anë të shërbimit postar në Protokollin e Universitetit të Sporteve të Tiranës dokumentacionin përkatës. Për më shumë klikoni këtu .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *