Mbështetur në Vendimin e Rektoratit me Nr.80. dt.25.09.2020 “Mbi shpalljen e kritereve për rekrutimin e dy punonjësve, personel akademik me kohë të plotë lëvizje paralele, Lektor dhe As/Lektor , pranë Fakultetit të Shkencave të Rehabilitimit, në UST”, njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar që duan të aplikojnë për personel akademik, Lëvizje paralele për “Lektor”, në modulin: Kineziologji dhe “As/Lektor”, në modulin: Metodat e Vlerësimit në Fizioterapi, pranë Fakultetit të Shkencave të Rehabilitimit, se duke filluar nga data 25.09.2020 deri më 01.10.2020 ora 14.00 duhet të dërgojnë pranë Protokollit të Universitetit të Sporteve të Tiranës dokumentacionin përkatës .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *