Ministria e Arsimit dhe Sportit ka vendosur të shtyjë afatin e aplikimit pranë IAL-ve publike për të gjithë kandidatët që transferohen nga IAL-të të cilave iu është hequr licenca, deri në datën 13 TETOR 2014.Ky vendim u mor në vijim të evidentimit të nevojës për të plotësuar dokumentacionin nga ana e studentëve për të kryer aplikimin pranë IAL-ve publike si dhe shqyrtimin e tyre nga komisionet përkatëse të ngritura nga këto IAL. Më shumë
Për mënyrën sesi do të vazhdojë proçedura e transferimit të studimeve në Universitetin e Sporteve të Tiranës do t’ju njoftojmë në ditët në vijim.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *