STUDENTË! PEDAGOGË !
APLIKONI PËR SHKËMBIME AFATSHKURTRA ME BURSË NË ERASMUS MUNDUS
Jeni student/e? Pedagog ?
Dëshironi të aplikoni për një shkëmbim disa mujor në partneritetet e Erasmus Mundus ?
Ekzistojnë 2 partneritete ku mund te aplikoni :

  • BASILEUS V
  • JOIN EU SEE PENTA

KUSH MUND TË APLIKOJË?
Në këtë aktivitet,mund të aplikojnë studentë, stafe akademikë dhe administrativë të universiteteve shqiptare:

  • STUDENTËT e universitetit partner (Universiteti i Tiranës) mund të aplikojnë për shkëmbim (exchange) nga niveli bachelor deri në deri në PhD. Studentët e universiteteve të tjera shqiptare,jo partnere,mund të aplikojnë për shkëmbime duke filluar nga niveli Master deri në PhD.
  • PEDAGOGËT që duan të bëjnë shkëmbim në nivelin PhD and Post Doc
  • STAF ADMINISTRATIV për 1 muaj shkëmbim përvoje.

SI APLIKOHET?
BASILEUS -> Më shumë…
JOIN EU SEE PENTA -> Më shumë…

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *