Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit ofron programet e studimeve si më poshtë vijon:

 

  • Diplomë e nivelit të parë në Aktivitet Fizik dhe Rekreacion 3 vjet 180 ECTS
  • Master i nivelit të parë, Diploma “Specialist i Fitnesit” 1 vit 60 ECTS
  • Master i nivelit të parë,Diploma “Specialist në Rekreacion dhe Turizëm Sportiv” 1 vjet 60 ECTS
  • Master i nivelit të dytë, Diploma “Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti” 2 vjet 120 ECTS
  • Master i nivelit të dytë, Diploma “Menaxhimi në Sport e Rekreacion” 2 vjet 120 ECTS
  • Doktoratura, diploma “Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti”  3 vjet


*Programi i provimit të përgjithshëm përfundimtar (sistemi bachelor) për vitin akademik 2015-2016. Për më shumë klikoni këtu.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *