💢 Attila VARHEGYI dhe Akos MILASSIN – pegagog prane Departamentit te Rekreacionit ne Universitetin Hungarez te Shkencave Sportive zgjodhen ta realizonin mobilitetin e tyre te mundesuar nga Programi #ERASMUS+ ICM me stafin dhe studentet e Fakulteti i Veprimtarise Fizike dhe Rekreacionit gjate zhvillimit te outdoor-it “Kamping Veror Malor” ne 📍Theth, Shkoder.
🔶 Nen kujdesin e vecante te Dekanit te FVFR Prof.Asc.Dr. Ferdinand MARA dhe Drejtuesit te Departamentit te Aktivitetit Fizik, Rekreacionit dhe Turizmit Dr. Elton SPAHIU, pedagoget hungarez ndoqen me shume kenaqesi te gjitha destinacionet e planifikuara ne programin e ketij outdoor-i.
🔸Te surprizuar nga natyra mbreselenese qe ofron #Thethi por edhe ky program outdoor-i, pedogoget hungarez VÁRHEGYI dhe MILASSIN diskutuan me Rektorin e UST-se Prof.Dr. Agron KASA dhe stafin drejtues te Fakulteti i Veprimtarise Fizike dhe Rekreacionit mundesite e realizimit te aktiviteteve te perbashketa te cilat perfshijne disiplinat : #hiking #climbing #ziplinepractice , gjithashtu edhe aktivitete rekreative ne fushen e turizmit malor.

 

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *