Njoftohen studentët e vitit të parë dhe të dytë të ciklit të parë të studimeve (Bachelor) si edhe studentët e ciklit të dytë të studimeve (Master Profesional/Master Shkencor) që formularin e pagesës së tarifës së shkollimit duhet ta printojnë nga hapësira didaktike elektronike e Universitetit të Sporteve të Tiranës. Për të printuar formularin klikoni këtu.
Pasi të kryhet pagesa, studenti duhet të paraqesë një kopje të mandat pagesës në zyrën e financës, godina kryesore,kati II,UST.

KUJDES:
Studentët duhet ti kërkojnë arkëtarit të bankës të vendosi numrin e faturës që fillon me “UNI”.

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *