Njoftohen të gjithë studentët që proçesi mësimor i Masterit Shkencor dhe atij Profesional i Fakultetit të Shkencave të Lëvizjes dhe Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit për vitin akademik 2015-2016 fillon në datën 23.11.2015 ora 14.00. REKTORATI

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *