Listat e aplikantëve fitues Master Profesional në “Mësuesi në Edukimin Fizik e Shëndetësor në Arsimin Parauniversitar” .
Regjistrimi i kandidatëve fitues bëhet pranë Sekretarisë Mësimore Digjitale nga vetë kandidati ose nëpërmjet personit të autorizuar në periudhën 05/11/2021 – 11/11/2021 duke përjashtuar datat 6 dhe 7 Nëntor 2021.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *