Në zbatim të nenit 26 të Statutit të UST-së si dhe në vijim të Vendimit të Senatit Akademik nr. 70 datë 23/04/2020 “Për hapjen e proçesit për aplikim të kandidatëve të Komisionit të sigurimit të standarteve të cilësisë, botimeve dhe projekteve shkencore, Komisionit të kurrikulave si dhe Komisionit të mbarëvajtjes së veprimtarisë dhe marrëdhënieve me studentët, në Universitetin e Sporteve të Tiranës”, ftohen stafi akademik i njësive kryesore të UST-së, stafi administrativ, stafi ndihmës akademik me karakter administrativ si dhe studentët e fakulteteve për të paraqitur vetkandidimin e tyre si anëtarë të komisioneve të përhershme. Për më tepër klikoni këtu .
Rihapje të regjistrimeve për aplikim për anëtar të Komisionit të Përhershëm të Kurrikulave. Për më tepër klikoni këtu .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *