Regjistrimet në programin e studimit të ciklit të dytë me kohë të plotë “Master profesional” për vitin akademik 2014-2015 në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit do të kryhen në datat 5-9 Janar 2015. Regjistrimet do të kryhen në Degën e Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve, UST.

  • Tarifë regjistrimi Master Profesional në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *