Shkolla Ndërkombëtare për Studime Sociale dhe Biznesi në Slloveni organizon 1 vit Master Europian të Manaxhimit dhe Cilësisë në Edukim. Janë të mirëpritur të aplikojnë : Udhëheqësit e shkollave, politikë-bërësit, administratorët në edukim si dhe mësuesit që kanë një diplomë 4-vjeçare Bachelor.
Për informacion më të detajuar mbi programin, kriteret, tarifat lexoni materrialin bashkëngjitur ose vizitoni adresën në internet http://www.mfdps.si/en. Afati i fundit i aplikimeve është data 17 Gusht 2014.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *