Master Ndërkombëtar 2 vjeçar (120 ECTS) ofrohet sëbashku nga : Universiteti i Romës “Foro Italico” (institucioni koordinues), Universiteti i Vjenës, Universiteti i Danimarkës Jugore – Odense, Shkolla Norvegjeze e Shkencave Sportive – Oslo, Universiteti Gjerman i Sportit – Cologne. Informacion të detajuar mbi programin, tarifat dhe mënyrën e aplikimit do ti gjeni në : www.europeanmasterhpa.it
Afati i fundit i aplikimit është : 15 Korrik 2015 ora 13:00
Për sqarime të metejshme mund të kontaktoni me :
Drejtorinë e Marrdhënieve me Jashtë dhe Teknologjisë së Informacionit
Nga e hëna – premte ora 10.00 – 12.00

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *