Lista e aplikantëve fitues në programin e studimit të ciklit të dytë “Master Profesional – Mësuesi në EF dhe Shëndetësor në Arsimin Parauniversitar” në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *