Universiteti i Sporteve të Tiranës i uron suksese të gjithë konkurentëve që do të konkurojnë në datat 28-30 gusht 2016 për të fituar të drejtën e studimit në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë (FULL-TIME) në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit. Konkurentët të renditur sipas rendit alfabetik të ndarë sipas datave janë:

  • Dt. 28/08/2016 (Vajza Nr.1 – Nr. 74); (Djem Nr. 1 – Nr. 15)
  • Dt. 29/08/2016 (Djem Nr. 16 – Nr. 105)
  • Dt. 30/08/2016 (Djem Nr. 106 – Nr. 207)

Dokumentat që konkurentët duhet të kenë me vete ditën e konkurimit janë:

  • Kartela e rezultateve
  • Një dokument identifikimi (karta e identitetit ose pashaporta biometrike).

KUJDES: Kontrolloni listat e shpallura.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *