ICSS-2019

ICSS-2019

Komiteti organizator i Konferencës Ndërkombëtare të Shkencave Sportive “ICSS 2019” hap thirrje për aplikim (në gjuhën angleze). Kjo konferencë organizohet në datat 6-7 Dhjetor 2019 nga Universiteti i Sporteve të Tiranës.

 • Fjalimi i mirëseardhjes nga presidenti i konferencës, Prof. Dr. Agron Cuka 
 • Informacion 
 • Regjistrim
 • Pagesat 
 • Axhenda 
 • Axhenda e seksioneve 
 • Libri i Abstrakteve 
 • Formatet e prezantimit
  • Shkarkoni Oral Design Template
  • Preparing to Present the Poster
   Making the physical poster is only part of preparing for a poster session. Practice 2-5 minutes version of your poster presentation.Make sure you can sum up your poster’s key points and discussion/ conclusions in 2-3 sentences.Practice starting your spiel from different sections of your poster.Think about which parts of your poster will be the most challenging to explain.Anticipate people’s questions and how you will answer them.Produce supplemental handouts and/or photocopies of publications related to the workdescribed in your poster. Don’t substitute a handout for a good oral explanation—the handout is a “take away” piece for reinforcing your message. Dimensions of the poster to: format A1 in (portrait/ vertical) orientation.
  • Shkarkoni Poster Design Template
 • Akomodimi
  • Hotel Doro City , Tiranë, Shqipëri, është një hotel luksoz me 4 yje i cili përcakton prestigjin ,traditën dhe mikpritjen në një atmosferë të qetë. Hoteli ndodhet në një pozicion ideal dhe një distancë prej vetëm pak minutash në këmbë nga qendra e Tiranës dhe nga objektet kulturore dhe atraktive turistike të Tiranës. Ne ju ofrojmë një mikpritje shqiptare dhe nje shërbim miqësor që e bën atë zgjedhjen tuaj për biznes apo zbavitje. Për më shumë vizitoni www.hoteldorocity.com
  • Hotel Mondialnjë nga hotelet më prestigjioze me katër yje në Tiranë. Me arkitekturën e saj unike, Hotel Mondial kombinon në mënyrë harmonike pajisjet jashtëzakonisht moderne me elegancën dhe luksin e dizajnit neoklasik, duke krijuar një atmosferë unike kozmopolitane. Mondial u krijua në 1991 si Bar dhe Restorant dhe pas vitit 1997 u zhvillua si Hotel. Në vitin 2016 hoteli u rikonstruktua tërësisht. Për më shumë vizitoni www.hotelmondial.al
 • Foto galeri