NJOFTIM MBI SHPALLJEN E DATAVE PËR MBROJTJE DISERTACIONESH

 1. Msc. Elton Bano të mbrojë Disertacionin para jurisë të miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 27 Tetor 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 2. Msc. Genti Pano të mbrojë Disertacionin para jurisë të miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 21 Tetor 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 3. Msc. Artan Kalaja të mbrojë Disertacionin para jurisë të miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 18 Tetor 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 4. Msc. Sead Bushati të mbrojë Disertacionin para jurisë të miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 11 Mars 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 5. Msc. Muzi Gjergji të mbrojë Disertacionin para jurisë të miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 4 Mars 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 6. Msc. Andi Spahi të mbrojë Disertacionin para jurisë të miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 4 Mars 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 7. Msc. Enkeleida Lleshi të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 18 Shkurt 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 8. Msc. Nora Deda të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të UST, më dt. 15 Janar 2016
  (Përmbledhja e disertacionit)

 9. Doc.Msc. Florian Mema të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të FSHL, më dt. 26 Nëntor 2015
  (Përmbledhja e disertacionit)

 10. Doc.Msc. Altin Martiri të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të FSHL, më dt. 26 Nëntor 2015
  (Përmbledhja e disertacionit)

 11. Doc.Msc. Abdyl Kuriu të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të FSHL, më dt. 13 Korrik 2015
  (Përmbledhja e disertacionit)

 12. Doc.Msc. Edison Ikonomi të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të FSHL, më dt. 13 Korrik 2015
  (Përmbledhja e disertacionit)

 13. Doc.Msc. Anesti Qeleshi të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të FSHL, më dt. 10 Korrik 2015
  (Përmbledhja e disertacionit)

 14. Doc.Msc. Aida Shehu të mbrojë Disertacionin para jurisë së miratuar nga Këshilli i Profesorëve të FSHL, më dt. 10 Korrik 2015
  (Përmbledhja e disertacionit)


HISTORIKU I FAKULTETIT TË SHKENCAVE TË LËVIZJES

Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes u ngrit mbi përvojën e krijuar nga Akademia e Edukimit Fizik dhe Sporteve “Vojo Kushi” mbi bazën e Vendimit të Këshillit të Ministrave , Nr. 266, dt. 25.05.2000. Hedhja e themeleve si një institucion i lartë nuk erdhi rastësisht . Ai ishte produkt i mendimit përparimtar , si dhe i kërkesave të ligjshme të intelektualëve, dashamirësve, të rinjve dhe të rejave , që kuptonin rolin e padiskutueshëm të ushtrimeve fizike dhe sporteve në jetën shoqërore si dhe ndjenin nevojën e organizimit të tyre në kushtet e një veprimtarie sistematike dhe me kërkesa profesionale. Për më tepër klikoni këtu.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *