Shkurt 2019

  • Vendimi 8 Datë 04.02.2019 (Dokumentacioni për bursat dhe përjashtim nga tarifat e studentëve) 
  • Vendimi 9 Datë 04.02.2019 (Mbi shtesa në bursat e studentëve ekselentë) 
  • Vendimi 10 Datë 04.02.2019 (Miratimi i listes e st. mesatare 9-10 qe perjashtohen nga tarifa) 
  • Vendimi 11 Datë 08.02.2019 (Përjashtim nga tarifa e shkollimit për studentët e ciklit të parë të studimeve) 
  • Vendimi 12 Datë 08.02.2019 (Përjashtim 50% nga tarifa e studimit për studentët e ciklit të dytë) 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *