Qershor 2022

  • Vendim Senati Nr.54 datë 28.06.2022 Per nje ndryshim ne Vendimin e Senatit Nr.77 dt.29.04.2022 (tarifa e doktoratures FVFR)
  • Vendim Senati Nr.55 datë 28.06.2022 Per nje ndryshim ne Vendimin e Senatit Nr.78 dt.29.04.2022 (tarifa e doktoratures FSHL) 
  • Vendim Senati Nr.56 datë 28.06.2022 Per nje ndryshim ne V. nr.44-1 dt.29.04.2022 Per percaktimin e tarifave te pageses se anetareve te komisioneve 
  • Vendim Senati Nr.57 datë 28.06.2022 Per propozimin per shtesa ne detajimin e te ardhurave per vitin 2022 ne UST 
  • Vendim Senati Nr.58 datë 28.06.2022 Per disa ndryshime ne strukturen organizative dhe analitike te UST 
  • Vendim Senati Nr.59 datë 28.06.2022 Per miratimin e projekteve shkencore te UST per v.ak. 2021-2022 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *