Nëntor 2020

  • Vendim 42 Datë 02.11.2020 Miratimi i pagesës orëve suplementare të stafit akademik 
  • Vendim 43 Datë 02.11.2020 Për disa ndryshime në strukturën organizative dhe miratimi i numrit të pedagogëve të jashtëm në FSHR 
  • Vendim 44 Datë 02.11.2020 Miratimi i tarifave të shkollimit për të dy ciklet e studimit 
  • Vendim 45 Datë 02.11.2020 Miratimi i dokumentacionit për përfitim burse dhe përjashtim tarife shkollimi Cikli I-II 
  • Vendim 46 Datë 16.11.2020 Mbi miratimin e nr. pers.kohe pjeshshme ne FSHL dhe FVFR 
  • Vendim 47 Datë 16.11.2020 Mbi shtesa ne RPPP v.2020 
  • Vendim 48 Datë 16.11.2020 Shtesa ne detajimin e te ardhurave v.2020 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *