Mars 2022

 • Vendim Senati Nr.20, datë 11.03.2022 Per miratimin e kuotave te pranimit 2022-2023 ne UST 
 • Vendim Senati Nr.21, datë 11.03.2022 Per miratimin e rregullores se Organizimit te Programeve te Doktoratures 
 • Vendim Senati Nr.22, datë 11.03.2022 Per miratimin e marreveshjes se bpun. me FSHA (Federata Shqiptare e Aeronautikes) 
 • Vendim Senati Nr.23, datë 11.03.2022 Per miratimin e disa ndryshimeve ne Rregulloren e programit te studimit M.P EFSHNAP ne Fak.Shk.Lev_ 
 • Vendim Senati Nr.24, datë 11.03.2022 Per zgjedhjen e anetarit te KPPA Prof.Dr. Dhimitraq Prifti 
 • Vendim Senati Nr.25, datë 11.03.2022 Per hapjen e procesit per aplikim te kandidateve per Komisionet e Doktoraturave 
 • Vendim Senati Nr.26, datë 26.03.2022 Per miratimin e ndryshimeve ne strukturen organizative te UST 
 • Vendim Senati Nr.27, datë 26.03.2022 Per miratimin e ndryshimeve ne kurrikulat bach FVFR dhe FSHL
 • Vendim Senati Nr 28, datë 26.03.2022 Per hapjen e procesit per aplikim ne KIZ 
 • Vendim Senati Nr.29, datë 26.03.2022 Komisionet e doktoraturave dhe koordinatoret e programeve 
 • Vendim Senati Nr.30, datë 28.03.2022 Per miratimin e projekteve kerkimore shkencore ne UST per 2021-2022 
 • Vendim Senati Nr.31, datë 28.03.2022 Per ndryshime ne Vend.Sen nr.3 dt.13.01.2022 Detajimi i te ardhurave 
 • Vendim Senati Nr.32, datë 28.03.2022 Per ndryshime ne Vend.Sen nr.10 dt.10.02.2022 (regjistri i parashikimeve te prokurimeve publike) 
 • Vendim Senati Nr.33, datë 28.03.2022 Per trajtim te vecante te moduleve Sporte Dimerore Sporte Ujore dfhe Kamping Veror-Malor 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *