Korrik 2021

  • Vendim 36 Datë 30.07.2021 Miratim i tarifave regjistrim konkurs, fitues, dhe tarifa shkollimi dy ciklet 
  • Vendim 37 Datë 30.07.2021 Miratim i ndryshimeve ne emertimin e departamenteve ne FSHL 
  • Vendim 38 Datë 30.07.2021 Miratimi paraprak i ndryshimeve në Statutin e UST 
  • Vendim 39 Datë 30.07.2021 Miratim i ndryshimeve ne emertimin e departamenteve ne FVFR 
  • Vendim 40 Datë 30.07.2021 Shtesa ne Vendimin e BA per bursat e studenteve  
  • Vendim 41 Datë 30.07.2021 Miratim i kritereve per specialist ne Sekt.Sherb.Financiare 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *