• Urdhër i Ministrit të Arsimit dhe Sportit Nr. 1273 Prot. dt.25.02.2022 për hapjen e Programit të Studimit Doktoratë në “SHKENCA SPORTIVE” 
  • Urdhër i Ministrit të Arsimit dhe Sportit Nr. 1196-3 Prot. dt.25.02.2022 për hapjen e Programit të Studimit Doktoratë në “AKTIVITETI FIZIK DHE SHENDETI” 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *