Më poshtë janë listat emërore të kandidatëve fitues të raundit të dytë për të dy fakultetet e Universitetit të Sporteve të Tiranës për ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë.

  • Lista emërore e fituesve të Fakultetit të Shkencave të Lëvizjes.
  • Lista emërore e fituesve të Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *