Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes në bashkëpunim me Rektoratin organizoi në datë 09 Nëntor 2018 në ambjentet e universitetit – Ceremoninë e Diplomimit të Doktorantëve dhe Docentëve të tijNë një ceremoni sa zyrtare po dhe aq festive ju shpërndanë studentëve, ku shumica prej tyre janë pjesë e stafit akademik të universitet tonë, 25 diplomat e doktoraturës dhe 10 diplomat e docentit të fituara këto gjatë viteve 2015-2018.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *