Akreditimi institucional i Universitetit të Sporteve të Tiranës ishte një proçes mjaft i rëndësishëm, i cili ndihmoi në skanimin e gjithë njësive kryesore ku u evidentuan pikat e forta dhe mundësitë për tu përmirësuar në sferën akademike, atë studentore, në gjithë proçesin e mësimdhënies si dhe të organizimit të universitetit tonë. Universiteti i Sporteve të Tiranës është akredituar në nivel institucional me Vendim të Bordit të Akreditimit  nr.64, datë 21.09.2017 , akreditim, i cili  është i vlefshëm deri më 30.09.2020.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *