💢 Senati Akademik dhe Bordi i Administrimit të Universitetit të Sporteve të Tiranës morën vendimin për rritjen e pagave të personelit akademik në nivelin maximal të lejuar sipas VKM-së nr. 647 datë 05.10.2022 në masën 15%, ku 8% e kësaj rritjeje do të përballohet nga të ardhurat e institucionit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *