Universiteti i Sporteve të Tiranës në bashkëpunim me Kopshtin nr. 36,Tiranë organizuan për të gjithë fëmijët e këtij kopshti aktivitete sportive pranë Sallës tonë të Lojrave. Përveç prindërve të fëmijëve në këtë aktivitet sportiv ishin të pranishëm Zv/Ministri i Arsimit dhe Sportit Z.Rauf Dimraj si dhe Znj. Violeta Shqevi (MAS).

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *