VOLEJBOLLISTI SUXHO NË UNIVERSITETIN E SPORTEVE TË TIRANËS

Volejbollisti me origjinë shqiptare Donald SUXHO, kampion olimpik me kombëtaren amerikane, realizoi një seminar teorik dhe një praktik më pjesëmarrjen e studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Sporteve të Tiranës. Ai ndau me të gjithë ne eksperiencën e tij si lojtar kryesor në ekipet më të njohura amerikane dhe ato europiane.

Blog Attachment

VOLEJBOLLISTI SUXHO NË UNIVERSITETIN E SPORTEVE TË TIRANËS

Volejbollisti me origjinë shqiptare Donald SUXHO, kampion olimpik me kombëtaren amerikane, realizoi një seminar teorik dhe një praktik më pjesëmarrjen e studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Sporteve të Tiranës. Ai ndau me të gjithë ne eksperiencën e tij si lojtar kryesor në ekipet më të njohura amerikane dhe ato europiane.

Blog Attachment