Vendim për miratimin e procedurave të pranimit të studentëve të Ciklit të Parë në Programet e Studimeve “Shkencat e Lëvizjes”, "Fushat e Veprimtarisë Fizike të Shëndetit dhe Rekreacionit”, dhe “Shkencat e Rehabilitimit” për vitin akademik 2024-2025. Për më tepër klikoni këtu .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *