REKTORI PROF. DR. AGRON KASA TAKON AMBASADORIN E IZRAELIT

Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Z. Noah Gal Gendler realizoi sot në ambjentet e Universitetit të Sporteve të Tiranës një takim me Rektorin Prof.Dr. Agron KASA. Kryefjala e këtij takimi ishin mundësitë e bashkëpunimit në fushën e arsimit dhe sportit si pjesë e planit te detajuar që Ambasada e Israelit në Tiranë ka depozituar pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Blog Attachment