VITI I RI AKADEMIK 2015-2016

Rektorati i Universitetit të Sporteve të Tiranës i uron studentëve dhe stafit një vit të mbarë akademik.

VITI I RI AKADEMIK 2015-2016

Rektorati i Universitetit të Sporteve të Tiranës i uron studentëve dhe stafit një vit të mbarë akademik.