Të Rejat e Fundit

Title Filter 

Display # 
# Article Title Hits
1 NJOFTIM 26
2 Oraret e pritjeve të Rektoratit dhe Administratës së UST-së 435
3 Urdhër i brendshëm për marrjen e masave për ndërprerjen 1 javore të mësimit 300
4 KURSI I ARTEVE MARCIALE 819
5 VITI I RI AKADEMIK 2016-2017 1551
6 PEDAGOGËT E FTUAR (TË JASHTËM) FITUES NË FVFR VITI AKADEMIK 2016-2017 668
7 Kriteret për vlerësimin e dosjeve të kandidatëve për studimet e Ciklit të Dytë Master Profesional me Kohë të Plotë për Vitin Akademik 2016-2017 në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes 907
8 PRANIMET NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE (Udhëzimi Nr. 24/1) 1087
9 DATA E FILLIMIT TË CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE MASTER SHKENCOR VITI II 673
10 PRANIMET NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE 1362
11 LISTAT E KANDIDATËVE FITUES (FAZA E DYTË - VITI AKADEMIK 2016-2017) 4911
12 PRESIDENTI NISHANI DEKRETON EMËRIMIN E ZOTIT AGRON CUKA, REKTOR NË UNIVERSITETIN E SPORTEVE TË TIRANËS 341
13 LISTAT E KANDIDATËVE FITUES NË UST (VITI AKADEMIK 2016-2017) 10554
14 REGJISTRIMI I KANDIDATËVE FITUES (BACHELOR FULL-TIME) 2016-2017 2217
15 Vendim mbi rastet kur kandidatët dalin me pikë të barabarta 763
16 VENDIM I PIKËVE TË MESATARES 1042
17 KONKURSI NË FAKULTETIN E VEPRIMTARISË FIZIKE DHE REKREACIONIT (28-30 GUSHT 2016) 1887
18 KONKURSI NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË LËVIZJES (23-27 GUSHT 2016) 3260
19 Listat e kandidatëve të regjistruar për konkurim (Viti Akademik 2016-2017) 3747
20 KONKURSET (BACHELOR FULL-TIME) 2016-2017 894

Page 1 of 6