Njoftim për hapjen e regjistrimeve për aplikim për anëtar të Komisionit Instuticional Zgjedhor (KIZ) dhe Komisionit të Apelit (KA) në Universitetin e Sporteve të Tiranës

Në bazë të Vendimit të Senatit Akademik të UST Nr. 16 datë 12.02.2020 ftohet stafi akademik i interesuar të aplikoj për anëtarë të:

  • KIZ (Komisioni Instuticional Zgjedhor)
  • KA (Komisioni i Apelit)

Regjistrimi bëhet nga data 13.02.2020 – 20.02.2020 nga ora 10.00 – 14:00 pranë Sekretarit të Senatit Akademik, Prof.Asc.Dr. Robert Çitozi. Për më shumë klikoni këtu .