UST SPORT Faza I

U mbyll me sukses Faza I e aktivitetit sportiv “UST SPORT“ (16 – 19/3/2015). Studentët e Universitetit të Sporteve të Tiranës garuan në disiplinat e futbollit,  volejbollit dhe basketbollit .
Skuadra fituese në disiplinën e futbollit (
Faza I) është “PROBLEMI”.
Skuadra fituese në disiplinën e volejbollit
(Faza I) është “MERCENARËT”.
Skuadra fituese në disiplinën e basketbollit
(Faza I) është “FRED”.
Ju mirëpresim në Fazën II që do të zhvillohet në datat 12 – 15/5/2015.

Leave us a Comment