NJOFTIM

Njoftohen studentët e Universitetit të Sporteve të Tiranës (Kursi I – bachelor) që përfitojnë bursë, të dorëzojnë nr. e llogarisë pranë Drejtorisë së Financës dhe Buxhetit.

Leave us a Comment