PEDAGOGËT E FTUAR (TË JASHTËM) FITUES NË FVFR VITI AKADEMIK 2016-2017

Lista e pedagogëve të ftuar (të jashtëm) fitues në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit për Vitin Akademik 2016-2017. Për më shumë klikoni këtu.