UNIVERSITETI I FINANCËS DHE EKONOMISË TË TIANJIN VIZITON UST

Një delegacion nga Universiteti i Financës dhe Ekonomisë të Tianjin, Republika Popullore Kineze së bashku me ekipin e tyre të basketbollit femra vizituan në datat 07-10 Shkurt 2015 Universitetin e Sporteve të Tiranës. Qëllimi i vizitës ishte nënshkrimi i një marrëveshje dy palëshe mbi mundësitë e bashkëpunimit në fushën akademike dhe shkencore. Gjithashtu u luajt dhe një ndjeshje miqësore midis ekipit të basketbollit të femrave të Universitetit të Tianjin-it dhe ekipit të Universitetit të Sporteve të Tiranës.

Leave us a Comment